Kaikille virvoittava lähetyspiiri avaa ovensa

Kirkontupa

Tule rukoilemaan, kuulemaan sanaa, keskustelemaan maailmanmenosta ja laulamaan tuttuja virsiä tai hengellisiä lauluja. Aika ajoin vieraitakin käy puhumassa lähetystyöstä.

Nyt vieraana Kortesjärven seurakunnan pappi Tarja Takala-Luostarinen. Lähetyspiirin ohjaajana on Tiina Akomeah.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Lehtimäen seurakuntakoti

Pysähdyspaikka Lehtimäellä

Pysähdy arjessa Raamatun ja rukouksen äärelle.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Samalla juhlitaan 70-vuotiaisen syntymäpäiväjuhlaa ja jatketaan juhlapäivää seurakuntatalolla.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.