" Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi ja sanon sinulle: Älä pelkää, minä autan sinua." Jes. 41:13

Milloikaan en pysty salaamaan, kuinka sanallaan on Herra kaiken luonut. Enemmän kuin koskaan ymmärrän lahjojansa hän on lapsillensa suonut. Kertokaa, mitä olette nähneet, huutakaa, mitä olette kuulleet!  Suunnaton suuruutensa on kuin loiste auringon, kuin tähdet avaruuden. Katsokaa suurta Jumalaa, kerran kaikki maa saa laulaa virren uuden. Kertokaa, mitä olette nähneet, huutakaa, mitä olette kuulleet! Kertokaa: köyhät kuulla saa ilosanomaa ja nälkäisetkin ruokitaan. Kertokaa: sairaat paraneet, rammat kävelee, on valtakunta Jumalan päällä maan! Heikoimmat, kurjat kulkijat ja lapset ottavat sen valtakunnan vastaan. Kansa sen käy silti laulaen ja kerran riemuiten saa kiittää Kuningastaan. Kertokaa..

-Pekka Simojoki-

Nuorisotyön alkuvuoden ohjelma

Infoa tulevasta

Olis kiva nähdä sua mukana toiminnassa jonne saat tulla tekemään oman näköistäsi seurakuntaa, omien lahjojesi, osaamisesi, ideoiden, ja kokeilun kautta sekä vaihtamaan kuulumisia joten tuu ja ihmettele:)

ISOSHAKU 2018!

Isoshaku on alkanut! Sinä isoskoulutuksen käynyt tai isoskoulutuksessa mukana oleva voit hakea nyt isoseksi rippikoulu -ja varhaisnuortenleirille! Täytä hakemus ja palauta takaisin! Hakemus tässä alla:)

/documents/11548667/0/Isoshaku+2018/6e3e07e8-ff08-360e-e77e-65b7631200cd

Sua tarvitaan:)