Iloisia pakkasterveisiä!

Satakielessä tavataan :)

t.Kerhomummut ja Riitta

Perhekerhossa tutustuu -aikuiset ja lapset =)

Perhekerho kokoaa leppoisasti kokoon pikkulapsiperheitä äiteineen ja isineen. Mummujen, pappojen ja kummienkin mukaan tulo erityisen iloinen yllätys =)!

* Kerho sisältää Taivaan Isän asioiden ihmettelyä kerhoalttarin äärellä; laulua, naurua, rukousmajan tekoa, kuuntelemista, puhumista - ja hiljaisuuden kynttilöiden sammuttamista

* Pelejä ja leluleikkejä

* Iloista yhdessäoloa ja paljon kavereita niin lapsille kuin aikuisillekin!

* Kerhomehut ja -kahvit

Lehtimäen perhekerho kokoontuu seurakuntakodilla parittoman viikon maanantaina klo 9.30-11.15, alkaen 15.1. Mehu ja- kahviraha 2e/perhe

Satakielen perhekerho (päiväkerhotalolla Hoiskontie 19) kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30-11.15, alkaen 10.1. Mehu-ja kahviraha 1e/perhe.

Satakielessä tarjolla  iloista, uutta mummuenergiaa =)!

HUOM!  Lapsille ja lapsiperheille- yläotsikon kohdasta pääset kurkkaamaan perhekerhon facebook sivulle

Satakielen perhekerho kokoontuu:

10.1

24.1

31.1

7.2

14.2 KLO 10 Laskiaisen pikkukirkko Alajärven kirkossa. Kannattaa ottaa reissulle pulkat ja liukurit mukaan. Kirkonmäellä nimittäin odottaa mäki ja lämpimät mehut. Perhekerhon väelle tarjoilu Kirkontuvalla :).

21.2

TALVILOMAVIIKOLLA 9 PERHEKERHON VÄKI LOMATUULELLA- ei kokoontumista Satakielessä.

7.3 Harri kylässä =).

Illalla Jari Sinkkosen luento koulukeskuksessa: "Mitä lapsi tarvitsee hyvään kasvuun?" LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

14.3

21.3

28.3 klo 10 Pääsiäisen pikkukirkko Alajärven kirkossa

4.4

11.4

18.4

25.4

2.5

9.5

16.5

********************

Perhekerho avoin perheille...
Perhekerho on avoin äideille, isille ja lapsille. Nähdään siellä!