Varhaisnuoret

Mitä kaikkea voikaan puuhastella seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa, oppien samalla tärkeitä asioita Raamatusta.

Varhaisnuorisotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja: Panu Malkasilta

Kerhoihin tullessa ei tarvitse ilmottautua, ainoastaan huoltajan numero kysytään lapsen tullessa kerhoon varmuuden vuoksi.

Lapsikuoro on jo käynnissä. Varkkukerho viikolla 34. Muut kerhot alkavat viikolla 35.

Lapsikuoro

ke 16.8. kello 17.30 - ke 23.5. kello 18.15 Kirkontuvalla. Lapsikuorossa lauletaan monenmoista lapsille suunnattua laulumusiikkia, leikitään laululeikkejä, harjoitellaan erilaisten äänten tuottamista, rytmitellään lauluja sanoin ja kehosoittimin ja valmistaudutaan laulamaan erilaisissa tilaisuuksissa ja jumalanpalveluksissa. Laulu ja musiikin harrastaminen on jokaisen lapsen oikeus. Kuoro on aina avoin ja mukaan voi milloin vain.

Sählykerho liikuntahallilla

keskiviikkoisin 1.-3.-luokkalaisille 15:30-16:30 4.-6.-luokkalaisille 16:30-17:30

Peli- & oloilta Pikkupappilassa

4.-6.-luokkalaisille torstaisin klo 15:30-16:45 (jos olet 3-luokkalainen tai 7-luokkalainen ja halukas tulemaan paikalle, emme katso pahalla)