Varhaisnuoret

Mitä kaikkea voikaan puuhastella seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa, oppien samalla tärkeitä asioita Raamatusta.

Kerhoihin tullessa ei tarvitse ilmottautua, ainoastaan huoltajan numero kysytään lapsen tullessa kerhoon varmuuden vuoksi.

Lapsikuoro

Keskiviikkoisin seurakuntatalolla klo 17.30-18.15. Lapsikuorossa lauletaan monenmoista lapsille suunnattua laulumusiikkia, leikitään laululeikkejä, harjoitellaan erilaisten äänten tuottamista, rytmitellään lauluja sanoin ja kehosoittimin ja valmistaudutaan laulamaan erilaisissa tilaisuuksissa ja jumalanpalveluksissa. Laulu ja musiikin harrastaminen on jokaisen lapsen oikeus. Kuoro on aina avoin ja mukaan voi milloin vain tulla.

Sählykerho liikuntahallilla

1-3 luokkalaisille keskiviikkoisin 15.30-16.30. Kevätkauden viimeinen kerhokerta on keskiviikkona 25.4.

Tulossa kesän varhaisnuortenleirit 2018:)

Leirit pidetään leirikeskus Suvirannassa. 10-14 vuotiaiden leiri on 25.-27-6 ja eka luokan aloittavien - 9-vuotiaiden leiri pidetään 27.-28-6. Lisätietoa tulee toukokuun alussa:)