YHTEISVASTUU

Vuoden 2017 YHTEISVASTUUKERÄYS on alkamassa helmikuun 5. päivä. Keräys on valtakunnallinen, ev.lut.kirkon jokavuotinen suurkeräys. Seurakunnissa keräystä toteutetaan mm. listakeräyksenä ovelta ovelle tai lipaskeräyksenä esim. kauppojen läheisyydessä. Tänä vuonna YV-keräyksellä autetaan ihmiskaupan uhreja täällä kotimaassa. Kansainvälisenä kohteena ovat mm. nuoret Syyrian pakolaiset. Pakolaisnuorilla ei ole mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään, koulunkäyntiin ja työpaikan löytämiseen .Keräysvaroja ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta näiden nuorten hyväksi.

Alajärvellä on ilmoittautunut vasta kymmenkunta kerääjää. On selvää, että tällä porukalla ei paljon saada aikaan. Mietippä siis omalta kohdaltasi, voisitko antaa tunnin tai pari ajastasi ryhtymällä kerääjäksi. Lisätietoja ja materiaalia saat diakoniatoimistosta tai soittamalla Niskalan Ullalle, puh. 5570809 tai 050-5253399. Tule mukaan kerääjäksi tai jos törmäät kerääjään, laita hyvä kiertämään!

Tästä pääset yhteisvastuun sivuille

yhteisvastuu logo