Lähetystyön ja kansainvälinen vastuu

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa." (Matt. 28:19–20)

Raamatun lähetyskäsky velvoittaa meitä julistamaan evankeliumia ja kantamaan vastuuta lähimmäisistä niin kotimaassa kuin kansaivälisestikin.

Lähetystyö on jokaisen etuoikeus. Se on kirkon perustehtävä ja perustuu Raamatun lähetyskäskyyn. Ilosanoma Jeesuksesta, rukous, kätten työ ja lähimmäisen rakkaus kuuluvat lähetystyön hedelmiin.

Lähetystyötä tekevät seurakunnan nimikkolähetit ympäri maailmaa. Alajärven seurakunnan lähetysmaat, jossa osa läheteistä on yksin, osa perheineen ovat Afrikassa Etiopia ja Kenia, Vuorimaa Keski-Aasiassa, Japani Aasiassa ja Pietarissa Venäjällä.

Nimikkolähettimme ovat:

• Anna-Liisa ja Paavo Markkula, Kenia
  • Hanna Penttinen, Japani
  • Kanervikkoahot, Lähi-Itä
  • Merja Kramsu, Pietari
  • Idän kirjallisuustyö, vainotun seurakunnan auttaminen
  • Raamattulähetystyö suomensukuisille kansoille
  • Keren Ahvah Meshihit painotalo, Lähi-Itä
  • Martitta Peltokangas, Angola, Lehtimäen kappeli
Japanin kevättä
Japanin kevättä - kirsikkapuut kukkivat!