"Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo ja rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus." 1 Kor. 13:13

Hautajaiset

Sinulle rakas ja läheinen on poissa. Osanotto surun keskelle. Suru muuttaa muotoaan ajan kanssa. Elämällä surusi läpi, koet ajan kanssa tunteidesi muuttuvan kaipaukseksi ja kauniit muistot valtaavat mielesi.

Kristilliset hautajaiset ovat yhteinen hetki surra, muistella ja siunata läheinen haudan lepoon. Hautaan siunaamisen keskeiset osat ovat papin toimittama siunaaminen ja kukkatervehdysten laskeminen.

Seurakunta ylläpitää hautausmaita, joten hautapaikan varaaminen tapahtuu samalla kertaa kun sovitaan hautajaisista

Vaikka kuolema on outo vieras, on se osa elämänkulkua. Kotikirkkosi tukee surevaa muun muassa sururyhmissä.