Alajärven seurakunnan uutissivu

Kuvan esikatselu

Minun kirkkoni 2.jpg

Mikkelinpäivänä kirkossa enkelien siipien havinaa 3.10.

23.9.2021 11.06

Mikkelinpäivänä 3.10. klo 10 voi Alajärven kirkossa kuulla enkelin siipien havinaa, kun pienet ja suuret seurakuntalaiset kokoontuvat yhteen viettämään iloista perhekirkkoa. Enkelien ja lasten juhlapyhänä kotikirkkoa voi tulla ihastelemaan koko perheen voimin. Mukaan voi pyytää myös kummit ja isovanhemmat. Yhdessä Taivaan Isän perheväkenä saamme laulaa, leikkiä ja tuntea iloa toisistamme. Perhekirkossa mukana Ann-Mari-pappi ja Ismo-kanttori.

Viimeisen vuoden aikana kirkon kastepuu on täyttynyt arvokkaista lehdistään, jotka muistuttavat meitä kasteen lahjasta, Jumalan rakkaudesta, jonka suojassa me saamme kasvaa. Kirkkohetken jälkeen perheet voivat hakea oman kastepuunlehden ja viedä sen kotiin muistoksi. Lehtimäen kastepuun lehdet pääsevät kotiin ensimmäisenä adventtina 28.11.