Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Joulupuurolle kipin kapin...3.12.

25.11.2019 09.40

"Se on  herkullista kun isolla kattilalla keittää...."on lentävä lause Alajärven seurakunnassa, kun diakoniatyö tarjoaa vapaaehtoisen maksun periaatteella jälleen kerran joulupuuroa tiistaina 3.12. klo 11-13 seurakuntatalolla. Tuotto ohjautuu diakoniatyön joulumuistamisiin. Palan painikkeeksi myös tarjolla rusinasoppaa, kahvia ja piparia. Voit myös saada kerta-annoksen puurotervehdyksenä ystävälle, joka ei pääse paikalle!