Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

12095296_10208453733727699_5027471550504606335_o_L.jpg

Hiljaisuuden messu - Yhteinen juhla 20.10.

15.10.2019 09.17

Hiljaisuuden messu - Yhteinen juhla!

Tiina Akomeah

Pysähtyminen ja hiljaisuus ovat elementtejä, jotka vetoavat ihmisiin tänä päivänä. Alajärven seurakunnassa on aloitettu iltamessut. Tarkoitus on, että mahdollisimman moni löytäisi tiensä kirkkoon ja löytyisi paikka seurakunnasta. Tämän viikon sunnuntaina vuorossa on Hiljaisuuden messu. Messu on tarkoitettu kaikille. Iltamessussa voi pysähtyä, levätä ja tuntea Jumalan läsnäolo. Messusta saatu rauha auttaa jaksamaan arjen aherruksen ja kiireen keskellä.

Messu on seurakunnan yhteinen juhla, jota on valmisteltu yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Tule sinäkin messuun kuuntelemaan, laulamaan yhdessä hiljaisuuden lauluja ja nauttimaan lopuksi iltakahvista.

Sunnuntaina 20.10 klo 17.00 Hiljaisuudenmessussa Alajärven kirkossa liturgina Harri Silvolahti, kanttorina Ismo Pitkänen.