Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

Tunnelmalliset kesäillan kirkot Lehtimäellä!

18.6.2019 09.40

Kesällä ihmiset tapaavat, liikkuvat ja lomailevat ja niin voisi sanoa "liikkuvasta" evankeliumin ilosanomasta, joka kulkee kesäkirkosta kesäkirkkoon ympäri Lehtimäen idyllistä ja kaunista maaseutua. Siksi lähde liikkeelle ja ota osaa kesäillan kirkkoihin Lehtimäellä. Illoissa kuullaan eri ihmisten puheita, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja.

Tavataan siis kesäillan kirkoissa torstaisin klo 19:

27.6. kylätalo Metso, Aune Kuoppa-aho, Silja Paimen,11.7. Fagerkullan pappila, Juha Vihriälä, Eeva-Liisa Kolonen, 18.7. Suninsalmi, Juha Vihriälä, Kari Oittinen, 25.7. Pinniäisten pirtti, Harri Kuhalampi, Esa Ala-Mattinen ja 1.8. Suokonmäen kotiseututalo, Juha Vihriälä, Jorma Hauta-aho. Mahdollisista muutoksista saa tietoa seuraamalla kirkollisia. Hyvää kesäaikaa kaikille!