Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

IMG_0904[1] – Kopio_L.jpg

Juhannusaaton juhla ja messu kirkkorannassa 21.6.

10.6.2019 11.54

Miten elämyksellistä onkaan osallistua keskikesän juhlaan oman kotikirkon läheisyydessä kirkkorannassa, luonnon kirkossa juhannusaattona 21.6. alkaen klo 18. Ja jos sade ropsahtaa kunnolla messu toteutuu kirkossa.

Lippu nostetaan salkoon ja juhla saa luvan alkaa. Messun toimittaa Harri Kuhalampi ja juhannusväkeä laulattaa Ylistyskuoro. Juonnosta huolehtii Ritva Leppäaho. Väliajalla on tarjolla lähetystyön hyväksi lämpimiä grillimakkaroita ja mehua yhteishintaan 2 e ja palan painikkeeksi kahvit lisukkeen kera Kirkontuvalla. Nähdään juhannustunnelmissa. Juhlan järjestää aikuistyön ja lähetystyön toimintaryhmät.