Alajärven seurakunnan uutissivu

Uskon jalanjäljillä-luentosarja

Alajärven seurakunta on aiemmin järjestänyt Alfa ja Fides-luentotapahtumia. Tässä uudessa Uskon jalanjäljillä-luentosarjassa paneudutaan moniulotteisesti Raamatusta nouseviin teemoihin.

Luentoillat muodostuvat juonnosta, luennosta, musiikista, iltapalasta sekä yhteisestä keskustelusta.

Luentosarja toteutetaan seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18:

15.1. Usko-mitä se on? -Ari Auranen

29.1. Alkuseurakunta? - Elina Lapinoja-Pitkänen

12.2. Kristityn vaellus - Harri Silvolahti

26.2. Kolminaisuus - Terho Kanervikkoaho

11.3. Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia? - Ann-Mari Häggman-Niemi

25.3. ¨Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon¨

-Paavalin retoriikka - Elina Lapinoja-Pitkänen

15.4. Messiasprofetioita - Terho Kanrvikkoaho

22.4. Ajan loppu - uuden alku -Ari Auranen

perhonen elokuu 2009_L.jpg

Seurakuntaa kevättää Suvirannassa 26.5.

15.5.2019 12.25

Varma kevään merkki on se, kun seurakuntalaisia pyydetään Suvirantaan kirkon perustehtävän, lähetystyön äärelle, niin nytkin sunnuntaina 26.5. klo 18 alkaen. Tarjolla on sekä hengen että ruumiin ravintoa. Pihalla grillataan makkaraa ja sisätiloissa nautitaan kahvit.

Illan seurahetkessä puhuvat kappalainen Harri Silvolahti ja Esko Mäki-Soini Vainotusta seurakunnasta. Musiikissa Ylistyskuoro ja juonnosta huolehtii Torsti Orajärvi. Kolehti ym. tuotto kerätään lähetystyön hyväksi. Nähdään Suvirannassa!