Muistisairaudet ovat lisääntyneet ja koskettavat monia. Petri Lampinen luennoi aiheesta.

su 2.10. klo 15.00 – 17.00

Lehtimäen seurakuntakoti

Sunnuntaina 2.10. klo 15 Petri Lampinen luennoi aiheesta "Täyttä elämää muistisairaudesta huolimatta". Vanhusten viikkoa vietetään 2.10.-9.10.

Vanhusten viikkoa vietetään 2.10.-9.10. Sunnuntaina 2.10. klo 15 Petri Lampinen luennoi aiheesta "Täyttä elämää muistisairaudesta huolimatta" Lehtimäen kappeliseurakunnan seurakuntakodilla.

Petri on Etelä-Pohjanmaan muistiyhdistyksen kokemusasiantuntija. Petrillä diagnosoitiin otsa-ohimolohkon rappeumasta johtuva muistisairaus hänen ollessaan vain 52 -vuotias. Sairaudestaan huolimatta Petri elää aktiivista elämää, on mukana muistisairaiden järjestötoiminnassa sekä käy luennoimassa ulkomailla ja on jäsenenä kansainvälisessä Alzheimer Europe -ryhmässä.

Petri käsittelee elämäänsä hyvin positiivisesti.

Petriä haastatellaan Flinkkilä&Kellomäki -ohjelmassa tv1:ssä lauantaina 1.10.

Petrin puoliso on kotoisin Lehtimäeltä ja Lehtimäki on hänelle tuttu paikka.

Tervetuloa kirkon jälkeen kahville ja tapaamaan Petriä!