Kauneimmat joululaulut vain kirkossa Alajärvellä koronapassilla

su 12.12. klo 18.00 – 19.30

Suomen Lähetysseuran luotsaama Kauneimmat joululaulut -tilaisuus toteutuu Alajärven kirkossa klo 18. Tunnelmallisten, tuttujen ja uudempien joululaulujen äärelle johdattaa kanttori Ismo Pitkänen. Illan juontaa viestintä- ja lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah. Kauneimmat joululaulut -tilaisuus striimataan Alajärven kirkosta. Koronapassi on käytössä Alajärven seurakunnan Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa su 12.12. klo 18 Alajärven kirkossa. Koronapassi tarkistetaan kirkon ovella 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassin saa tulostettua Omakannasta osoitteesta kanta.fi tai sen voi ladata tiedostona matkapuhelimeen. Tervetuloa turvallisesti! Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuteen osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia. Tilaisuus myös striimataan.

Viestintä- ja lähetyskoordinaattori
Viestintäpalvelut