Uskon jalanjäljillä -luento aiheesta "Paavalin retoriikka"

Alajärven seurakuntatalo

Elina Lapinoja-Pitkänen avaa aihetta luennolla: "Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon" Paavalin retoriikka. Illan juontaa Juha Särkijärvi. Musiikkia ja iltapala.

Pikkupappila

Hetki äidille -ilta - Pyykkinarulla

Hetki äidille -illat ovat kutsu ja etuoikeus äitien olla "vapaalla." Kaikenikäiset äidit tervetuloa arjenmakuisten aiheiden ja kahvipannun äärellä pohtimaan elämää pikkupappilassa klo 17.30

Laskiaissunnuntain messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ari Auranen, kanttorina Ismo Pitkänen ja musiikissa Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua klo 13 kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Keskikylän vastuupyhä.