Uskon jalanjäljillä -luento aiheesta "Viljellä ja varjella - mitä on ekoteologia?"

Alajärven seurakuntatalo

Ann-Mari Häggman-Niemi avaa aihetta luennolla "Viljellä ja varjella - mikä on ekoteologia?" Illan juontaa Torsti Orajärvi. Musiikkia ja iltapala.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Pikkupappila

Hetki äidille -ilta - Pyykkinarulla

Hetki äidille -illat ovat kutsu ja etuoikeus äitien olla "vapaalla." Kaikenikäiset äidit tervetuloa arjenmakuisten aiheiden ja kahvipannun äärellä pohtimaan elämää pikkupappilassa klo 17.30

Laskiaissunnuntain messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ari Auranen, kanttorina Ismo Pitkänen ja musiikissa Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan rakkauden uhritie" -teeman parissa vietetään messua klo 13 kirkossa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Keskikylän vastuupyhä.