Uudenvuoden tapahtuma Alajärvellä

Alajärven seurakuntatalo

Uudenvuoden tilaisuus Alajärven seurakuntatalolla klo 18 yhteislauluja, Toni Harjula puhuu, raamattutunti Matti Leisola (Skype) ja kahvittelua. Iltaseuroissa Ari Auranen ja Matti Leisola 8skype). Seppo Lahti musiikissa. Vuonna 2020 tapahtuma jatkuu, jumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen seurakuntatalolla raamattutunti Matti Leisola (skype), Paula Halla-aho ja puhujavieras.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.