Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään messu Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Ari Auranen ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Riparilaulukirkko illalla kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään iltakirkkoa klo 17. Mukana Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikissa Tiemestarin Pojat. Mukaan kutsuttu tämän vuoden riparilaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.