Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään messu Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Ari Auranen ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Riparilaulukirkko illalla kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään iltakirkkoa klo 17. Mukana Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikissa Tiemestarin Pojat. Mukaan kutsuttu tämän vuoden riparilaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.