Kiitos isänmaasta - sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Harri Silvolahti saarnaa ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Mukana Lehtimäen mieskuoro. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoille. Juhla jatkuu seurakuntakodilla ja kahvitarjoilu ja juhla. Mukana mm. mieskuoro ym. ohjelmaa. Juhlapuheen pitää pitkäaikainen Lehtimäen kirkkoherra Pertti Kriikku.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.

Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Tunnelmalliset -Kauneimmat joululaulut lauletaan Alajärven kirkossa 3. adventtina 15.12. klo 19. Mukana juontamassa Tiina Akomeah ja laulattamassa Ismo Pitkänen ja esilaulajana kirkkokuoro. Musiikkiesitys Jari Mäenpää.