Kiitos isänmaasta - sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Harri Silvolahti saarnaa ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Mukana Lehtimäen mieskuoro. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleen lasku sankarihaudoille. Juhla jatkuu seurakuntakodilla ja kahvitarjoilu ja juhla. Mukana mm. mieskuoro ym. ohjelmaa. Juhlapuheen pitää pitkäaikainen Lehtimäen kirkkoherra Pertti Kriikku.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään messu Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Ari Auranen ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Riparilaulukirkko illalla kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään iltakirkkoa klo 17. Mukana Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikissa Tiemestarin Pojat. Mukaan kutsuttu tämän vuoden riparilaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.