Kiitos isänmaasta - sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Kiitos isänmaasta" vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen, korsukuoro laulaa. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleenlasku sankarihaudalla ja kahvitarjoilu seurakuntatalolla.

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään messu Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Ari Auranen ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Riparilaulukirkko illalla kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään iltakirkkoa klo 17. Mukana Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikissa Tiemestarin Pojat. Mukaan kutsuttu tämän vuoden riparilaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.