Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla Kirkontupa

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 14. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jaakko Antila ja liturgina toimii Juha Vihriälä. Vietetään Etelä-Pohjanmaan Veteraanien juhlapäivää. Kyseessä radiomessu. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Hopeahovin kerhohuone, Lehtimäki

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella Lehtimäellä

Perinteinen Maanantaipiiri kutsuu sinua mukaan Hopeahovin kerhohuoneelle aina maanantaisin klo 13. Tule nähdyksi, kuulluksi ja seuraksi!