Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla Kirkontupa

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 12. HUOMIO uusi alkamisaika. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Uskon jalanjäljillä -luento aiheesta "Alkuseurakunta?"

Elina Lapinoja-Pitkänen avaa aihetta luennossa "Alkuseurakunta?" Illan juontaa Ritva Leppäaho. Musiikkia ja iltapala.

Perhejumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään perhejumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Mukaan myös kummit ja vanhemmat. Yhteisvastuukeräys alkaa.