Joulumyyjäiset Lehtimäellä

la 30.11. kello 10.00 - kello 13.00

Lehtimäen seurakuntakoti

On vilinää, vilskettä tulevissa joulumyyjäisillä Lehtimäen seurakuntakodilla 30.11. klo 10-13.

Tule tekemään löytöjä!


Järjestäjä

Lehtimäen kappeliseurakunta

Katso myös

ma 28.10. klo 13.00 -15.00

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Maananaina 16.9. Nuttu- ja rupattelupiiri tempaistaan vauhtiin Alajärven seurakuntatalolla klo 13. Kahvittelun ja kuulumisten merkeissä Tiina on luvannut tulla mukaan. entiset ja uudet piiriläiset tervetuloa! Nuttu- ja rupattelupiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 Alajärven seurakuntatalolla. Leena Veikkola ohjelmoi piiriä, joissa käsityöt ovat merkittävässä osassa ja hyväntekeväisyystyö. Aika ajoin kutsutaan vierailijoita ja pidetään ajankohtaisia luentoja eri aiheista. Kaffitkin saa pienellä maksulla!
ti 29.10. klo 12.00 -15.00

Lehtimäen seurakuntakoti

Käsityöpiiri seurakuntakodilla Lehtimäellä

Joka toinen tiistai innokkaat kädentaitajat kokoontuvat klo 12-15 Lehtimäen seurakuntakodilla. Tule tutustumaan ja mukaan, olet tervetullut!
ma 4.11. klo 14.00 -15.00

Kirkontupa

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 12. HUOMIO uusi alkamisaika. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!