Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Lehtimäen kappeliseurakunta

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.