Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Järviradio torstaisin klo 17

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Kokeile kanavaa - KOTIKIRKON KANAVA!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Perhejumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään perhejumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Mukaan myös kummit ja vanhemmat. Yhteisvastuukeräys alkaa.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta klo 13 kirkossa. Saarna Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ansaitsematon armo" -teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Kuhalampi ja liturgina toimii Ari Auranen. Samalla vietetään Ely:n kirkkopyhää. Kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.