Pienet adventtimyyjäiset Alajärvellä

Alajärven seurakuntatalo

Pienet adventtimyyjäiset keskiviikkona 27.11. Alajärven seurakuntatalolla klo 17 alkaen. Lopuksi klo 19 Siionin Kannel -seurat, mukana Raimo Kytölä Kyyjärveltä. Myytävänä käsitöitä, kotoisia laatikoita, leivonnaisia ja arpoja. Tervetuloa ostoksille ja seuroihin! Järjestää Alajärven seurakunta ja Sley.

Järjestää Alajärven seurakunta ja Sley.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään messu Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Ari Auranen ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Riparilaulukirkko illalla kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään iltakirkkoa klo 17. Mukana Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikissa Tiemestarin Pojat. Mukaan kutsuttu tämän vuoden riparilaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.