Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

ma 25.11. kello 13.00 - kello 15.00

Maananaina 16.9. Nuttu- ja rupattelupiiri tempaistaan vauhtiin Alajärven seurakuntatalolla klo 13. Kahvittelun ja kuulumisten merkeissä Tiina on luvannut tulla mukaan. entiset ja uudet piiriläiset tervetuloa! Nuttu- ja rupattelupiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 Alajärven seurakuntatalolla. Leena Veikkola ohjelmoi piiriä, joissa käsityöt ovat merkittävässä osassa ja hyväntekeväisyystyö. Aika ajoin kutsutaan vierailijoita ja pidetään ajankohtaisia luentoja eri aiheista. Kaffitkin saa pienellä maksulla!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Riparilaulukirkko illalla kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään iltakirkkoa klo 17. Mukana Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikissa Tiemestarin Pojat. Mukaan kutsuttu tämän vuoden riparilaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Uskon jalanjäljillä -luento aiheesta "Alkuseurakunta?"

Elina Lapinoja-Pitkänen avaa aihetta luennossa "Alkuseurakunta?" Illan juontaa Ritva Leppäaho. Musiikkia ja iltapala.