Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

ma 25.11. kello 13.00 - kello 15.00

Maananaina 16.9. Nuttu- ja rupattelupiiri tempaistaan vauhtiin Alajärven seurakuntatalolla klo 13. Kahvittelun ja kuulumisten merkeissä Tiina on luvannut tulla mukaan. entiset ja uudet piiriläiset tervetuloa! Nuttu- ja rupattelupiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 Alajärven seurakuntatalolla. Leena Veikkola ohjelmoi piiriä, joissa käsityöt ovat merkittävässä osassa ja hyväntekeväisyystyö. Aika ajoin kutsutaan vierailijoita ja pidetään ajankohtaisia luentoja eri aiheista. Kaffitkin saa pienellä maksulla!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.

Kirkontupa

Lähetysseuraillassa Merja Kramsu

Pitkäaikaisin nimikkolähetti Pietarin Inkerin kirkon työssä on opettaja ja lähetystyöntekijä Merja Kramsu. Hän on nyt kotimaan lomalla ja vierailee lähettävissä seurakunnissaan. Alajärvelle hän saapuu perjantaina 15.11. alkaen klo 18.30 lähetysillassa Kirkontuvalla. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Iloitaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä, lauletaan yhteislauluja ja kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Ilta aloitetaan kahvitarjoilulla.