Messu kirkossa Alajärvellä

Valvokaa -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Musiikissa Tiemestarin Pojat.

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkontupa

Lähetysseuraillassa Merja Kramsu

Pitkäaikaisin nimikkolähetti Pietarin Inkerin kirkon työssä on opettaja ja lähetystyöntekijä Merja Kramsu. Hän on nyt kotimaan lomalla ja vierailee lähettävissä seurakunnissaan. Alajärvelle hän saapuu perjantaina 15.11. alkaen klo 18.30 lähetysillassa Kirkontuvalla. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Iloitaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä, lauletaan yhteislauluja ja kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Ilta aloitetaan kahvitarjoilulla.

Messu Lehtimäen kirkossa

Valvokaa -teemalla vietetään messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.