Lähetysseuraillassa Merja Kramsu

Kirkontupa

Pitkäaikaisin nimikkolähetti Pietarin Inkerin kirkon työssä on opettaja ja lähetystyöntekijä Merja Kramsu. Hän on nyt kotimaan lomalla ja vierailee lähettävissä seurakunnissaan. Alajärvelle hän saapuu perjantaina 15.11. alkaen klo 18.30 lähetysillassa Kirkontuvalla. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Iloitaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä, lauletaan yhteislauluja ja kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Ilta aloitetaan kahvitarjoilulla.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Uskon jalanjäljillä -luento aiheesta "Alkuseurakunta?"

Elina Lapinoja-Pitkänen avaa aihetta luennossa "Alkuseurakunta?" Illan juontaa Ritva Leppäaho. Musiikkia ja iltapala.

Perhejumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään perhejumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Mukaan myös kummit ja vanhemmat. Yhteisvastuukeräys alkaa.