Lähetysseuraillassa Merja Kramsu

Kirkontupa

Pitkäaikaisin nimikkolähetti Pietarin Inkerin kirkon työssä on opettaja ja lähetystyöntekijä Merja Kramsu. Hän on nyt kotimaan lomalla ja vierailee lähettävissä seurakunnissaan. Alajärvelle hän saapuu perjantaina 15.11. alkaen klo 18.30 lähetysillassa Kirkontuvalla. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Iloitaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä, lauletaan yhteislauluja ja kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Ilta aloitetaan kahvitarjoilulla.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.

Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Tunnelmalliset -Kauneimmat joululaulut lauletaan Alajärven kirkossa 3. adventtina 15.12. klo 19. Mukana juontamassa Tiina Akomeah ja laulattamassa Ismo Pitkänen ja esilaulajana kirkkokuoro. Musiikkiesitys Jari Mäenpää.