Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Järviradio torstaisin klo 17

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Kokeile kanavaa - KOTIKIRKON KANAVA!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.

Kirkontupa

Lähetysseuraillassa Merja Kramsu

Pitkäaikaisin nimikkolähetti Pietarin Inkerin kirkon työssä on opettaja ja lähetystyöntekijä Merja Kramsu. Hän on nyt kotimaan lomalla ja vierailee lähettävissä seurakunnissaan. Alajärvelle hän saapuu perjantaina 15.11. alkaen klo 18.30 lähetysillassa Kirkontuvalla. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Iloitaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä, lauletaan yhteislauluja ja kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Ilta aloitetaan kahvitarjoilulla.