Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

ma 11.11. kello 13.00 - kello 15.00

Maananaina 16.9. Nuttu- ja rupattelupiiri tempaistaan vauhtiin Alajärven seurakuntatalolla klo huom. klo 12. Kahvittelun ja kuulumisten merkeissä Tiina on luvannut tulla mukaan. entiset ja uudet piiriläiset tervetuloa! Nuttu- ja rupattelupiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 Alajärven seurakuntatalolla. Leena Veikkola ohjelmoi piiriä, joissa käsityöt ovat merkittävässä osassa ja hyväntekeväisyystyö. Aika ajoin kutsutaan vierailijoita ja pidetään ajankohtaisia luentoja eri aiheista. Kaffitkin saa pienellä maksulla!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Perhejumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään perhejumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Mukaan myös kummit ja vanhemmat. Yhteisvastuukeräys alkaa.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta klo 13 kirkossa. Saarna Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ansaitsematon armo" -teeman parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Kuhalampi ja liturgina toimii Ari Auranen. Samalla vietetään Ely:n kirkkopyhää. Kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.