Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Järviradio torstaisin klo 17

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Kokeile kanavaa - KOTIKIRKON KANAVA!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Riparilaulukirkko illalla kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" aiheen parissa vietetään iltakirkkoa klo 17. Mukana Terho Kanervikkoaho ja Kristiina Edobor. Musiikissa Tiemestarin Pojat. Mukaan kutsuttu tämän vuoden riparilaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Uskon jalanjäljillä -luento aiheesta "Alkuseurakunta?"

Elina Lapinoja-Pitkänen avaa aihetta luennossa "Alkuseurakunta?" Illan juontaa Ritva Leppäaho. Musiikkia ja iltapala.