Juurileipää Raamatusta -ilta Alajärvellä

Alajärven seurakuntatalo

Aiheena "Lunastus" raamattuluennon pitää Alajärven seurakuntatalolla Esa Luomaranta, alkuhartauden Ari Anttila ja musiikista vastaa ylitysryhmä Soihtu, säestys Paula Halla-aho ja juonto Teuvo Veikkola.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.

Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Tunnelmalliset -Kauneimmat joululaulut lauletaan Alajärven kirkossa 3. adventtina 15.12. klo 19. Mukana juontamassa Tiina Akomeah ja laulattamassa Ismo Pitkänen ja esilaulajana kirkkokuoro. Musiikkiesitys Jari Mäenpää.