Teemasarja jatkuu: Antisemitismi - miksi juutalaisia vihataan?

Alajärven seurakuntatalo

Ti 5.11.klo 18.30 "Antisemitismi - miksi juutalaisia vihataan?" (seurakuntatalolla) Liikkumisrajoituksia, ylimääräisiä veroja, täyteen ahdettuja kaasukammioita… Juutalaisvihalla on pitkä ja pimeä historia. Miksi juutalaisvastaisuus nostaa päätään ympäri Eurooppaa? Entä miksi kristityn tulisi muistaa juutalaiset juurensa? Miten ylipäätään pitäisi suhtautua toisin uskoviin? •alustus Juha Vihriälä •juonto Elina Järvinen

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jaakko Antila ja liturgina toimii Juha Vihriälä. Vietetään Etelä-Pohjanmaan Veteraanien juhlapäivää. Kyseessä radiomessu. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Hopeahovin kerhohuone, Lehtimäki

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella Lehtimäellä

Perinteinen Maanantaipiiri kutsuu sinua mukaan Hopeahovin kerhohuoneelle aina maanantaisin klo 13. Tule nähdyksi, kuulluksi ja seuraksi!