Teemasarja jatkuu: Antisemitismi - miksi juutalaisia vihataan?

Alajärven seurakuntatalo

Ti 5.11.klo 18.30 "Antisemitismi - miksi juutalaisia vihataan?" (seurakuntatalolla) Liikkumisrajoituksia, ylimääräisiä veroja, täyteen ahdettuja kaasukammioita… Juutalaisvihalla on pitkä ja pimeä historia. Miksi juutalaisvastaisuus nostaa päätään ympäri Eurooppaa? Entä miksi kristityn tulisi muistaa juutalaiset juurensa? Miten ylipäätään pitäisi suhtautua toisin uskoviin? •alustus Juha Vihriälä •juonto Elina Järvinen

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.

Kirkontupa

Lähetysseuraillassa Merja Kramsu

Pitkäaikaisin nimikkolähetti Pietarin Inkerin kirkon työssä on opettaja ja lähetystyöntekijä Merja Kramsu. Hän on nyt kotimaan lomalla ja vierailee lähettävissä seurakunnissaan. Alajärvelle hän saapuu perjantaina 15.11. alkaen klo 18.30 lähetysillassa Kirkontuvalla. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Iloitaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä, lauletaan yhteislauluja ja kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Ilta aloitetaan kahvitarjoilulla.