Pyhäinpäivän Sävelhartaudet Alajärvellä klo 18 ja Lehtimäellä klo 14

Gabrielin kirkko, Lehtimäen kirkko

"Pyhien yhteys" suru- ja muistohetki poisnukkuneiden muistolle viimeisen vuoden aikana. Heille sytytetään muistokynttilät. Pyhäinpäivän Sävelhartaus Alajärven kirkossa lauantaina 2.11. klo 18 ja Lehtimäen kirkossa 2.11. klo 14. Alajärvellä Sävelhartaudessa laulua Leena Kosola, sopraano ja Vuokko Saariaho, altto, Maria Väinölä urut ja piano. Puhe Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Lehtimäen kirkossa musiikkia Kappelikuoro, sytytetään kynttilät, puhe Harri Silvolahti ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.

Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Tunnelmalliset -Kauneimmat joululaulut lauletaan Alajärven kirkossa 3. adventtina 15.12. klo 19. Mukana juontamassa Tiina Akomeah ja laulattamassa Ismo Pitkänen ja esilaulajana kirkkokuoro. Musiikkiesitys Jari Mäenpää.