Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

ma 28.10. kello 13.00 - kello 15.00

Maananaina 16.9. Nuttu- ja rupattelupiiri tempaistaan vauhtiin Alajärven seurakuntatalolla klo 13. Kahvittelun ja kuulumisten merkeissä Tiina on luvannut tulla mukaan. entiset ja uudet piiriläiset tervetuloa! Nuttu- ja rupattelupiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 Alajärven seurakuntatalolla. Leena Veikkola ohjelmoi piiriä, joissa käsityöt ovat merkittävässä osassa ja hyväntekeväisyystyö. Aika ajoin kutsutaan vierailijoita ja pidetään ajankohtaisia luentoja eri aiheista. Kaffitkin saa pienellä maksulla!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jaakko Antila ja liturgina toimii Juha Vihriälä. Vietetään Etelä-Pohjanmaan Veteraanien juhlapäivää. Kyseessä radiomessu. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Hopeahovin kerhohuone, Lehtimäki

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella Lehtimäellä

Perinteinen Maanantaipiiri kutsuu sinua mukaan Hopeahovin kerhohuoneelle aina maanantaisin klo 13. Tule nähdyksi, kuulluksi ja seuraksi!