Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla Kirkontupa

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 12. HUOMIO uusi alkamisaika. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.