Special-lähetysilta Alajärvellä

Special-lähetysilta Alajärvellä Alajärven seurakuntatalo

Open doors -lähetysjärjestön special-ilta koskien kristittyjen vainoja tässä ajassa maailmalla. Asiaa sanoin ja kuvin välittää Open Doorsin puhujalähettiläs Jimmy Huhtala. Kovia kokenut mies, joka itsekin muurin sisällä alkoi miettiä Jeesusta tai Jeesus etsi miehen ja otti hänet kainaloonsa. Tilaisuus pidetään Alajärven seurakuntatalolla keskiviikkona 16.10. alkaen kahveille klo 18.30. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.