Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

ma 14.10. kello 13.00 - kello 15.00

Maananaina 16.9. Nuttu- ja rupattelupiiri tempaistaan vauhtiin Alajärven seurakuntatalolla klo 13. Kahvittelun ja kuulumisten merkeissä Tiina on luvannut tulla mukaan. entiset ja uudet piiriläiset tervetuloa! Nuttu- ja rupattelupiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 Alajärven seurakuntatalolla. Leena Veikkola ohjelmoi piiriä, joissa käsityöt ovat merkittävässä osassa ja hyväntekeväisyystyö. Aika ajoin kutsutaan vierailijoita ja pidetään ajankohtaisia luentoja eri aiheista. Kaffitkin saa pienellä maksulla!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa Alajärvellä

Sanan ja rukouksen illassa palvelevat Päivi Kuhalampi sekä Maria ja Terho Kanervikkoaho. Musiikista vastaa Ylistyskuoro.

Messu kirkossa Alajärvellä

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jukka Jämsen ja liturgina toimii Ari Auranen ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Saarna Harri Silvolahti ja kanttori Ismo Pitkänen.