Vanhemman väen kirkkopyhä Alajärvellä

Kristityn vapaus teeman parissa vietetään vanhemman väen kirkkopyhää ja messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Ottakaa ystävänne, läheisenne tai naapurinne vanhus mukaan kirkkoreissulle! Päivä jatkuu messun jälkeen keittolounaalla ja kahvilla seurakuntatalolla.

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.