Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Lehtimäen seurakuntakoti

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.

Lämpimästi tervetuloa

Lehtimäen kappeliseurakunta

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.

Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Tunnelmalliset -Kauneimmat joululaulut lauletaan Alajärven kirkossa 3. adventtina 15.12. klo 19. Mukana juontamassa Tiina Akomeah ja laulattamassa Ismo Pitkänen ja esilaulajana kirkkokuoro. Musiikkiesitys Jari Mäenpää.