Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Järviradio torstaisin klo 17

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Kokeile kanavaa - KOTIKIRKON KANAVA!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa Alajärvellä

Sanan ja rukouksen illassa palvelevat Päivi Kuhalampi sekä Maria ja Terho Kanervikkoaho. Musiikista vastaa Ylistyskuoro.

Messu kirkossa Alajärvellä

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jukka Jämsen ja liturgina toimii Ari Auranen ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Saarna Harri Silvolahti ja kanttori Ismo Pitkänen.