Enkun kielikylpy nuorille: Internatiolal Mission Group for Youth 9.10.

Pikkupappila

Pikkupappilassa nyt ensimmäistä kertaa aloitetaan englannin kielikylvyn tavoin toteutettu nuorten lähetyspiiri: International Mission Group for Youth keskiviikkona 9.10. alkaen klo 16. Jos yli-ikäiset ovat kiinnostuneet perehtymään englannin puhuttuun kieleen, emme estele ja olet lämpimästi tervetullut! Illassa sanaa, lähetystyön teemaa, rukousta ja keskustelua! Illan vetureina Tiina Akomeah ja Panu Malkasilta.

Nähdään!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.