Teemasarja jatkuu: Ihmeet ja äärikarismaattisuus

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Ti 8.10. klo 18.30 "Ihmeet ja äärikarismaattisuus" (seurakuntatalolla) Karismaattisen kristillisyyden suosio kasvaa. Sen parissa painotetaan armolahjojen käyttöä ja Pyhän Hengen uudistavaa vaikutusta. Mutta toimiiko Jumala vain siellä, missä sattuu ja tapahtuu? Mitä tulisi ajatella profetioista, ihmeistä ja Jumalan välittömästä puheesta? Entä mitä on raitis kristillinen usko? alustus Lasse Pesu juonto Ritva Leppäaho

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.

Kirkontupa

Lähetysseuraillassa Merja Kramsu

Pitkäaikaisin nimikkolähetti Pietarin Inkerin kirkon työssä on opettaja ja lähetystyöntekijä Merja Kramsu. Hän on nyt kotimaan lomalla ja vierailee lähettävissä seurakunnissaan. Alajärvelle hän saapuu perjantaina 15.11. alkaen klo 18.30 lähetysillassa Kirkontuvalla. Illan juontaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Iloitaan kirkon perustehtävästä lähetystyöstä, lauletaan yhteislauluja ja kerätään kolehti lähetystyön hyväksi. Ilta aloitetaan kahvitarjoilulla.