Teemasarja jatkuu: Ihmeet ja äärikarismaattisuus

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Ti 8.10. klo 18.30 "Ihmeet ja äärikarismaattisuus" (seurakuntatalolla) Karismaattisen kristillisyyden suosio kasvaa. Sen parissa painotetaan armolahjojen käyttöä ja Pyhän Hengen uudistavaa vaikutusta. Mutta toimiiko Jumala vain siellä, missä sattuu ja tapahtuu? Mitä tulisi ajatella profetioista, ihmeistä ja Jumalan välittömästä puheesta? Entä mitä on raitis kristillinen usko? alustus Lasse Pesu juonto Ritva Leppäaho

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jaakko Antila ja liturgina toimii Juha Vihriälä. Vietetään Etelä-Pohjanmaan Veteraanien juhlapäivää. Kyseessä radiomessu. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Hopeahovin kerhohuone, Lehtimäki

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella Lehtimäellä

Perinteinen Maanantaipiiri kutsuu sinua mukaan Hopeahovin kerhohuoneelle aina maanantaisin klo 13. Tule nähdyksi, kuulluksi ja seuraksi!