Teemasarja jatkuu: Ajan ilmiöt - Äärikarismaattisuus ja ihmeet!

ti 8.10. kello 18.30 - kello 20.30

Alajärven seurakuntatalo

Teemasarja "Ajan ilmiöt" jatkuu Alajärvellä. Tiistaina 8.10. aluepastori Lasse Pesu avaa aihetta "Ihmeet ja äärikarismaattisuus", mistä on oikein kyse? Mitä raamattu asiasta opettaa? Ilta pidetään Alajärven seurakuntatalolla alkaen klo 18.30, Alvar Aallon tie 3. -Karismaattisen kristillisyyden suosio kasvaa. Sen parissa painotetaan armolahjojen käyttöä ja Pyhän Hengen uudistavaa vaikutusta. Mutta toimiiko Jumala vain siellä, missä sattuu ja tapahtuu? Mitä tulisi ajatella profetioista, ihmeistä ja Jumalan välittömästä puheesta? Entä mitä on raitis kristillinen usko? Illan alustaa Suomen Raamattuopiston julistustyön aluejohtaja Lasse Pesu. Juonnosta huolehtii Ritva Leppäaho. Teemasarjan järjestää Alajärven seurakunta, Suomen Raamattuopisto ja Agricola-opintokeskus

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Alajärven seurakunta

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Alajärven seurakunta
Viestintäpalvelut
(06) 557 0803

Katso myös

to 24.10. klo 17.00 -17.30

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.
to 24.10. klo 18.00 -19.30

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.
pe 25.10. klo 18.30 -20.30

Gabrielin kirkko

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa Alajärvellä

Sanan ja rukouksen illassa Alajärven kirkossa puhuvat Asko Matikka ja Terhi Karjalainen. Musiikista vastaa Ylistysryhmä Soihtu.