Teemasarja jatkuu: Ajan ilmiöt - Äärikarismaattisuus ja ihmeet!

ti 8.10. kello 18.30 - kello 20.30

Alajärven seurakuntatalo

Teemasarja "Ajan ilmiöt" jatkuu Alajärvellä. Tiistaina 8.10. aluepastori Lasse Pesu avaa aihetta "Ihmeet ja äärikarismaattisuus", mistä on oikein kyse? Mitä raamattu asiasta opettaa? Ilta pidetään Alajärven seurakuntatalolla alkaen klo 18.30, Alvar Aallon tie 3. -Karismaattisen kristillisyyden suosio kasvaa. Sen parissa painotetaan armolahjojen käyttöä ja Pyhän Hengen uudistavaa vaikutusta. Mutta toimiiko Jumala vain siellä, missä sattuu ja tapahtuu? Mitä tulisi ajatella profetioista, ihmeistä ja Jumalan välittömästä puheesta? Entä mitä on raitis kristillinen usko? Illan alustaa Suomen Raamattuopiston julistustyön aluejohtaja Lasse Pesu. Juonnosta huolehtii Ritva Leppäaho. Teemasarjan järjestää Alajärven seurakunta, Suomen Raamattuopisto ja Agricola-opintokeskus

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Alajärven seurakunta

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Alajärven seurakunta
Viestintäpalvelut
(06) 557 0803

Katso myös

su 15.12. klo 10.00 -11.30

Gabrielin kirkko

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.
su 15.12. klo 15.00 -16.00

Lehtimäen kirkko

Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.
su 22.12. klo 10.00 -11.30

Gabrielin kirkko

Messu kirkossa Alajärvellä

"Herran syntymä on lähellä" -teemalla vietetään messua kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.