Sadonkorjuupuuro seurakuntatalolla

Alajärven seurakuntatalo

"Kyllä puuro jokaisen tiellä pitää.." on vanha sanonta, joka on oiva tervetulotoivotus saapua ohraryynipuuropadan äärelle Alajärven seurakuntatalolle keskiviikkona 2.10 klo 11-13. Sadonkorjuupuuro on ohraryynipuuroa ja se on taatusti hyvää. Tarjolla on myös gluteeniton vaihtoehto. Vapaaehtoinen maksu, omaan astiaan puuroa saa 5 e litrahintaan. Mehukeitto 2 e/litra.

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.