Sadonkorjuupuuro seurakuntatalolla

Alajärven seurakuntatalo

"Kyllä puuro jokaisen tiellä pitää.." on vanha sanonta, joka on oiva tervetulotoivotus saapua ohraryynipuuropadan äärelle Alajärven seurakuntatalolle keskiviikkona 2.10 klo 11-13. Sadonkorjuupuuro on ohraryynipuuroa ja se on taatusti hyvää. Tarjolla on myös gluteeniton vaihtoehto. Vapaaehtoinen maksu, omaan astiaan puuroa saa 5 e litrahintaan. Mehukeitto 2 e/litra.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään 3 adventtisunnuntaita ja sananjumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Koko kylän kauneimmat joululaulut ja lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie Herralla" -teemalla vietetään monipuolista sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa huom. klo 15. Jumalanpalveluksessa saarnaa Juha Vihriälä, joka on samalla hänen läksiäissaarnansa. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Lapsityön tunnelmallinen joulujuhla ja kylän kauneimmat joululaulut.

Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Tunnelmalliset -Kauneimmat joululaulut lauletaan Alajärven kirkossa 3. adventtina 15.12. klo 19. Mukana juontamassa Tiina Akomeah ja laulattamassa Ismo Pitkänen ja esilaulajana kirkkokuoro. Musiikkiesitys Jari Mäenpää.