Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla Kirkontupa

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 14. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Sanan ja rukouksen ilta kirkossa Alajärvellä

Sanan ja rukouksen illassa palvelevat Päivi Kuhalampi sekä Maria ja Terho Kanervikkoaho. Musiikista vastaa Ylistyskuoro.

Messu kirkossa Alajärvellä

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jukka Jämsen ja liturgina toimii Ari Auranen ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

Kristus kaikkeuden Herra -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Saarna Harri Silvolahti ja kanttori Ismo Pitkänen.