Ylistysmessu Alajärven kirkossa - iltamessu klo 18

su 15.9. kello 18.00 - kello 19.30

Alajärven seurakunnassa starttaa erityismessujen sarja tänä syksynä, joista ensimmäinen iltamessu sunnuntaina 15.9. klo 18 Alajärven kirkossa. Ylistysmessun musiikista vastaa ylistysryhmä Soihtu. Iltamessussa saarnaa Juha Vihriälä. Jatkossa kerran kuussa pidetään avoin ja aito iltamessu muun muassa Hiljaisuuden messu, Lasten messu ja Tuomasmessu. Seuraa kirkollisia, somea ja kotisivuja. Iltamessut ovat kuin lämmin kädenpuristus, ovi iloon ja kohtaamiseen kaikenikäisille. Kahvit tarjotaan, joiden lomassa voi tutustua seurakunnan toimintaesitteisiin ja löytää mukavia juttukavereita.

Tule - ollaan läsnä toisillemme!


Järjestäjä

Alajärven seurakunta

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Katso myös

su 22.9. klo 10.00 -11.30

Gabrielin kirkko

Messu kirkossa Alajärvellä

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jaakko Antila ja liturgina toimii Juha Vihriälä. Vietetään Etelä-Pohjanmaan Veteraanien juhlapäivää. Kyseessä radiomessu. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.
su 22.9. klo 13.00 -14.00

Lehtimäen kirkko

Messu Lehtimäen kirkossa

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.
ma 23.9. klo 13.00 -14.30

Hopeahovin kerhohuone, Lehtimäki

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella Lehtimäellä

Perinteinen Maanantaipiiri kutsuu sinua mukaan Hopeahovin kerhohuoneelle aina maanantaisin klo 13. Tule nähdyksi, kuulluksi ja seuraksi!