Ylistysmessu Alajärven kirkossa - iltamessu klo 18

Alajärven seurakunnassa starttaa erityismessujen sarja tänä syksynä, joista ensimmäinen iltamessu sunnuntaina 15.9. klo 18 Alajärven kirkossa. Ylistysmessun musiikista vastaa ylistysryhmä Soihtu. Iltamessussa saarnaa Juha Vihriälä. Jatkossa kerran kuussa pidetään avoin ja aito iltamessu muun muassa Hiljaisuuden messu, Lasten messu ja Tuomasmessu. Seuraa kirkollisia, somea ja kotisivuja. Iltamessut ovat kuin lämmin kädenpuristus, ovi iloon ja kohtaamiseen kaikenikäisille. Kahvit tarjotaan, joiden lomassa voi tutustua seurakunnan toimintaesitteisiin ja löytää mukavia juttukavereita.

Tule - ollaan läsnä toisillemme!

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

Valvokaa -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Musiikissa Tiemestarin Pojat.

Messu Lehtimäen kirkossa

Valvokaa -teemalla vietetään messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 12. HUOMIO uusi alkamisaika. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!