Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Järviradio torstaisin klo 17

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Kokeile kanavaa - KOTIKIRKON KANAVA!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jaakko Antila ja liturgina toimii Juha Vihriälä. Vietetään Etelä-Pohjanmaan Veteraanien juhlapäivää. Kyseessä radiomessu. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Juha Vihriälä. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Hopeahovin kerhohuone, Lehtimäki

Maanantaipiiri Hopeahovin kerhohuoneella Lehtimäellä

Perinteinen Maanantaipiiri kutsuu sinua mukaan Hopeahovin kerhohuoneelle aina maanantaisin klo 13. Tule nähdyksi, kuulluksi ja seuraksi!